HANNA MARIE K

En helt ny blogg

Välkommen till mitt nya blogg! Efter nästan tretton års bloggande på samma ställe har jag gått vidare hit, till en egen domän och plattform där jag själv kan bestämma helt över reklam och innehåll. Aldrig mera reklam för hundra olika nätcasinon och suspekta bantningspreparat!

Det har varit a long time coming, men i och med att jag just nu läser kreativt skrivande 3, där marknadsföring är en delkurs, kändes det äntligen berättigat att lägga pengar på att etablera en egen plats på internet – och den här bloggen är resultatet. En blogg, på min egen hemsida! Det känns superkul och väldigt pirrigt, lite som att jag plötsligt tar mig själv på (för stort?) allvar som författare och skribent.

Här kommer jag dels att fortsätta blogga som jag gjort tidigare; om min vardag, mitt skrivande och populärkultur jag tar del av, men också dela med mig av mer ingående funderingar om skrivprocessen och kreativitet. Något jag ser mycket fram emot är att få publicera ett gäng författarintervjuer jag gjort med allt från etablerade författare till de som hungrar efter sin romandebut. Jag hoppas att kunna ge en bild av hur olika skrivande människor är och att du som tar del av intervjuerna ska lära dig något och bli inspirerad.

De kommande veckorna kommer jag bland annat att skriva om Kitty-böckernas påverkan på mitt skrivande, om hur en kan tackla skrivkramp och om vad bullet journal är. På onsdag dyker det dessutom upp en tävling där priset är ett presentkort på en bokhandel – det vill du inte missa!

Så välkommen ännu en gång! Det här ska bli kul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *