HANNA MARIE K

Och vinnaren av presentkortet är…

Det har varit så spännande att få veta vilka böcker ni skulle vilja att alla läste – det gav mig dessutom ett gäng titlar att skriva upp på ”att läsa”-listan! Om jag hade råd skulle alla fått ett varsitt presentkort, men den hårda verkligheten är att det bara kan finnas en vinnare och det är… Denise!

Denise tycker att alla borde läsa Vända hem av Yaa Gyasi:

Jag tror nog ändå jag skulle säga Vända Hem av Yaa Gyasi. Det är ju förvisso en nysläppt bok så det kanske är lite väl vågat att börja dra i för stora växlar men den berättartekniken och de livsöden som man möter i Vända Hem är så fantastiska. Det är så välskrivet, genomtänkt och känns verkligen viktigt och lockande på många sätt. Generationsromanen i sin bästa bästa form.

Grattis till Denise och håll utkik efter det digitala presentkortet i inkorgen till den mejl du angav när du kommenterade! Tack till alla som deltog!

1 thought on “Och vinnaren av presentkortet är…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *