HANNA MARIE K

Mord och vårflod

Just nu sitter jag inne och tittar längtansfullt ut genom fönstret. Det är blå himmel med strålande sol men här sitter jag och är så förkyld att jag knappt kan andas. Skoj. Jag har roliga planer i helgen så jag hoppas att det sker ett mirakel så att jag vaknar och mår bättre imorgon.

Eftersom allt känns blähä just nu tänkte jag att vi kan ta en titt på lite betydligt trevligare saker som hände för en vecka sedan.

Förra helgen började med att jag och Sampo åkte till Stockholm. Vädret i Stockholm var helt magiskt med sol och värme, men ändå lite svalkande vind. Från hotellrummet hade vi utsikt över Centralen och Cityterminalen, väldigt skönt att slippa släpa väskor på tunnelbana och buss. Efter att ha vilat nån timme begav vi oss till Hötorget, där vi mötte upp Ell och testade Max nya veganska lyxshakes. Sen promenerade vi ned till Nybroplan för att…

… kolla på My Favorite Murders livepodcast på Chinateatern! My Favorite Murder är en amerikansk true crime-podcast med humorinslag – det låter kanske okänsligt men det funkar. Det var så himla bra, både roligt och intressant.

Morgon efter åt jag vääärldens bästa hotellfrukost. Massa olika sorters ost, färsk smoothie och fantastiska efterrätter (älskar konceptet frukost med efterrätt), jag åt tills jag hamnade i matkoma. Om du vill lyxa till det med en hotellfrukost rekommenderar jag verkligen Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm!


På söndagen åkte jag och mamma på biltur till Fänforsen vid Björbo. Det är sjukt hög vattennivå i Västerdalälven just nu, på grund av att vi haft så himla mycket snö, och det märktes verkligen. Forsen var vild och det hade svämmat över något så otroligt. Lite läskigt med allt vatten som bara drar fram utan hänsyn, men också vackert och mäktigt. Jag älskar verkligen Dalarna på våren och sommaren, det är det finaste jag vet. När jag var yngre, innan jag bott några år i Stockholm, var jag så hemmablind men nu blir jag hänförd varje maj.

2 thoughts on “Mord och vårflod

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *