HANNA MARIE K

Vad vill ni att jag ska blogga om?

Nu har jag bloggat här på min nya blogg i över två månader och jag älskar verkligen friheten som kommit med det; jag slipper visa er reklam, jag kan bestämma mer över design och WordPress har så mycket fiffiga verktyg. Men jag undrar vad ni som läser tycker om bloggen och framför allt vad ni vill se mer av! Därför skulle jag bli jätteglad om ni ville svara på den lilla pollen här under (en får rösta på flera alternativ!), och kanske slänga iväg en kommentar med önskemål på ämnen och rubriker.

Och glad fredag på er hörrni, veckans bästa dag!

4 thoughts on “Vad vill ni att jag ska blogga om?

    1. Vad kul! Och ja, WordPress är amazing, ångrar att det tog sådan tid för mig att gå över till det!

  1. Jag har alltid gillat dina outift-bilder där du skriver var kläderna är köpta och då du sätter samman outfits från butiker och gör som ett kollage, eller vad man ska säga. Typ ”nyårsoutifit”. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *