HANNA MARIE K

Hello from the other side – nu är jag här igen!

Hej igen! Det blev en längre tystnad än jag trodde – ibland händer livet och då går det inte att göra så mycket åt det. Sedan jag skrev sist har jag börjat äta betablockerare för att förebygga migränen, mått sisådär rent psykisk och hamnat efter i min plan att redigera mitt råmanus. Och så har jag hunnit fylla 30 år såklart!

Min 30-årsdag var något jag fasade inför, men nu när jag hunnit vara trettio i en vecka känns det precis som vanligt. Jag vet inte vad jag hade förväntat mig, plötslig benskörhet kanske, men mina farhågor var inte befogade. Som min kära vän Ell skrev på grattis-kortet: ”30 är inte gammalt, det är awesome och alla som säger något annat peakade i högstadiet…”. De bevingade orden ska jag bära med mig in i detta nya årtionde i livet, haha.

Jag tänkte i alla fall försöka mjukstarta och dra igång bloggen igen nu när betablockeraren och en höjd dos antidepressiva verkar ha önskad effekt (peppar peppar). Vi får se vad som väntar under hösten… en hel del redigering och såklart deltagande i NaNoWriMo ser jag i alla fall i spåkulan!

4 thoughts on “Hello from the other side – nu är jag här igen!

  1. Hej, vad fint att du är tillbaka! Hittade din blogg för ett tag sen och är nyfiken på att se vad du kommer publicera framöver. Jag är gammal hoggare, följde dina marodör-fanfics med stor entusiasm när det begav sig. Inväntar också med bävan min 30-årsdag senare i år…

    1. Åh vad kul att du hittade hit! Nu när jag varit 30 i några veckor ska jag faktiskt säga att det inte är något att vara rädd för, det är inte så farligt haha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *