HANNA MARIE K

Murder, she wrote?

Vet ni vad? Ett av mina stora intressen är true crime, och kanske framför allt mord och olösta försvinnanden. Jag kan snöa in mig något otroligt i specifika fall och riktigt försvinna djupt ned i kaninhålet. Då och då har jag tänkt att det är något jag gärna skulle vilja blogga om, kanske berätta om de fall som jag snöat in på, men jag tänker också att vissa ogillar att snubbla över på en blogg som inte specifikt handlar om ämnet. Härom dagen fick jag för mig att jag ville skriva ett inlägg om Sveriges värsta seriemördare, men så kom jag på att normalt folk kanske tycker en är knäpp om en helt plötsligt ägnar ett helt inlägg om det.

Så det här är typ en intressekoll. Vore det intressant att läsa om true crime här, eller är det något som skulle få er att klicka ned fönstret och aldrig återvända? Är det bara Ell som skulle läsa?

Photo credit: Evan Dennis

9 thoughts on “Murder, she wrote?

  1. Jag är också intresserad av true crime. Slukar alla dess olika dokumentärer så för min del får du gärna skriva om sådan.

  2. Jag hade läst 🙂 Hade också varit intressant med en liten feministisk analys på det hela. Ofta män som gör sk. mordpoddar och är väldigt grafiska och detaljerade kring kvinnokroppen. Det behövs ett alternativ!

    1. Absolut! Jag funderar mkt runt det när det gäller mitt intresse för true crime. Den problematiska aspekten liksom. Kanske därför jag nästan bara lyssnar på poddar med kvinnor. Sen hatar jag poddar där de liksom glorifierar eller gör ”legender” av mördare, gillar poddar som mer driver lite med mördarna och har respekt för offren men inte för förrövarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *