HANNA MARIE K

47,024 ord

47,024 ord blev det för mig i årets NaNoWriMo. Nära men ändå ett par tusen ord ifrån att gå i mål. Om jag inte hade haft migrän i fredags hade det nog gått hela vägen fram, men jag är ändå nöjd för nu har jag ett råmanus som är 99% klart (bara ett par scener som ska skrivas). Det är betydligt mer än jag började månaden med!

Att få migrän får mig alltid helt ur fas, kanske särskilt nu eftersom jag klarat mig utan en attack ett tag. Jag hade börjat hoppats att medicinen jag äter fick mig att bli helt fri, men istället har den nog bara minskat hur ofta och illa det ter sig. Visserligen är det bättre än inget, men jag blev ändå besviken. Nu försöker jag hitta tillbaka till en normal sinnesstämning och ork. Att det är adventstider hjälper. Det gör mig så lycklig. Jag älskar den här tiden på året. Förväntan och förberedelser.

In other news så har jag börjat kolla på Game of Thrones ungefär 120 år efter resten av världen. Länge stod jag mot, ryktet om alla våldtäktsscener avskräckte mig, men här om dagen kunde jag och Sampo inte låta bli att börja titta. Nu har vi nått fram till början på andra säsongen och jag är så himla fast. Älskar Daenerys, Robb Stark och Tyrion Lannister. Hatar Littlefinger, Joffrey, Jamie Lannister och Catelyn Stark. Eftersom jag är spoilad på typ allt som händer vet jag vem som kommer dö, giftas bort, bli förrädare etc, så jag behöver inte vara nervös när jag kollar. Perfekt!

4 thoughts on “47,024 ord

  1. Ja, alltså Game of Thrones har ju sina flaws, men den ÄR ju också så jävla bra (och i vissa fall tycker jag verkligen folk överdriver kritiken, men men) så man fattar ju liksom hypen när man kollar på det. 😛

    1. Ja, såhär lite mer än en säsong in känner jag att kritiken varit överdriven. Tycker den är skitbra hur som helst!

  2. grattis! underbart med färdigt råmanus ju! (JA, ”typ färdigt” räknas, det är sååå stor skillnad på ”några scener” och ”en bok”). grymt bra jobbat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *