HANNA MARIE K

Mina favoriter år 2019

Bästa serierna
Två Netflix-serier faktiskt: Derry Girls och Russian Doll. Derry Girls är rolig om tonåringar i Nordirland på 90-talet och Russian Doll är mörk och kul om Nadia som börjar dö om och om igen (tänk Groundhog Day-scenario). Sen såg jag nya säsonger av två gamla favoriter: The Good Place och Brooklyn Nine-Nine. Båda var superbra.

Bästa filmerna
How to train your dragon (jag vet, jag är efter) och The rise of Skywalker.

Bästa skivan
Six: The Musical (Studio Cast Recording)

Bästa låtarna
Get Down – Genesis Lynea
Waving through a window – Ben Platt
Jag e (vierge moderne) – Molly Sanden
Girls like girls – Hailey Kiyoko
Truth hurts – Lizzo

Bästa boken
Jag ÄLSKADE Jag försvinner i mörkret (I’ll be gone in the dark) av Michelle McNamara. Handlar om två grejer egentligen – serievåldtäktsmannen och seriemördaren EARONS/The Golden State Killer och McNamaras besatthet av fallet. Så välskriven, bra researchad och skickligt berättad.

Bästa poddarna
Jag har lyssnat mycket på Brita Zackari och Parisa Amiri. Och blivit glad för att Clara och Erica dragit igång En Underbar Pod igen!

Bästa Youtubers
Elin Keros Youtube-kanal Nevnarien är en sådan där jag alltid klickar direkt när hon lagt upp en ny video. Hennes videos är så stämningsfyllda och fina. Critical Role, min favorit-webbserie (röstskådisar som spelar D&D) har en fantastisk youtubekanal med knäppa och välgjorda oneshots, en talkshow om att måla minifigurer och annat nördigt.

Bästa bloggarna
Detta är nog det år på länge då jag läst minst bloggar, men senaste halvåret har jag verkligen gillat Underbara Clara. På hösten är jag alltid i behov av något som känns varmt och tryggt, och det är hennes blogg för mig.

Bästa hudvården
Typ allt från Paula´s Choice. Nytt favoritmärke som inte testar på djur, är parfymfritt och passar för min superkänsliga hud.

Bästa sminket
Fortfarande Infinity Filter Loose Setting Powder från Linda Hallberg. Game changer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *