HANNA MARIE K

Bloggens policy för PR

För mig är det viktigt att mina läsare kan lita på att alla åsikter på bloggen är mina egna och att jag inte skulle smyga med reklam. Därför är det självklart att jag följer Marknadsföringslagen och har skrivit under Influencers of Swedens upprop #JagSmygerInte.

Pressutskick och recensionsexemplar
Jag tar gärna emot recensionsexemplar av böcker och andra former av pressutskick, men kan inte garantera att dessa kommer att omnämnas på bloggen. De åsikter jag uttrycker är alltid mina egna och jag kommer tydligt markera att produkten jag skriver om är ett pressutskick eller recensionsexemplar.

Reklamsamarbeten
För tillfället finns inga samarbeten på bloggen men företag är välkomna att kontakta mig med förslag. De eventuella samarbeten jag gör kommer utgå från vad jag tror är intressant för mina läsare och kommer alltid markeras tydligt i början av inläggen. För mig är det otänkbart att samarbeta med företag som inte går ihop med min värdegrund.

Annonslänkar
För tillfället använder jag mig inte av annonslänkar (affiliatelänkar, adlinks) på bloggen, men om det skulle ske i framtiden kommer detta vara tydligt markerat i inläggets början såväl som intill länken.